Social Media

Niet alleen op de werkvloer zijn wij zeer actief maar ook op social media. Regelmatig posten wij leuke foto’s van onze prachtige werken op social media. Ook posten we de laatste nieuwe trends, nieuwtjes of promo’s die zeker de moeite zijn om te volgen. Om deze allemaal te ontdekken is het een must om ons te volgen op onze facebook- of instagrampagina. Zo blijf je op de hoogte van alle leuke nieuwtjes! Het zou ook super zijn als je ons deelt met jou familie, vrienden en kenissen! <3 Volg ons op onze Facebook- en Instagrampagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes in ons salon!

Parking en openbaar vervoer

Wat een grote pluspunt is voor vele is dat wij een groot parking beschikken voor het salon. Deze parking bevat minstens 4 parkeerplaatsen. Niet alleen is het mogelijk om u auto op onze parking te parkeren, maar is er ook een mogelijkheid om de auto aan de straatkanten te parkeren en dit zonder parkeerschijf of dergelijke ! Ook is hier een goede busverbinding naar Leuven of Tienen, wat zeker handig is voor vele studenten. Er is ook de mogelijkheid om met de fiets te komen, want een fietsenstalling is aanwezig.

Betaalmogelijkheden

Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Zo is er een bancontact aanwezig, maar is het ook mogelijk om met cash geld te betalen of via payconiq. Contactloos betalen is geen probleem.

Adres

Leuvensesteenweg 447A
3370 Boutersem

E-mail

info@haartalent.be

Telefoon

016 72 04 97

OPENINGSUREN

Maandag gesloten

Dinsdag: 8:30 - 18:00

Woensdag: 8:30 - 18:00

Donderdag: 8:30 - 19:30

Vrijdag: 8:30 - 18:30

Zaterdag: 7:30 - 16:30

Zondag gesloten

Neem contact op